Girl Online: Omillaan

Girl Online: Omillaan

Omillaan on Girl Online -sarjan kolmas kirja, joka kertoo Pennyn elämästä hänen ja nuoren rokkitähti Noahin eron jälkeen.

Penny ja Noah ovat päättäneet jatkaa elämäänsä vain ystävinä, mutta Noah tuntuu kuitenkin hävinneen kuin tuhka tuuleen. Penny kuitenkin yrittää jatkaa tavallista elämää ilman Noahin ja lähtee vierailulle Medanin uuteen kouluun. Siellä hän ystävystyy hieman hiljaiseen mutta upeaääniseen Poseyhyn ja hurmaavaan Callumiin. Ehkä hän voisi jopa antaa itsensä tuntea jotain muutakin kuin ystävyyttä tätä poikaa kohtaan?

Pennyn elämä on edelleen hieman sekaisin, joten hän käyttää aikaansa salaiseen projektiinsa, Poseyn auttamiseen ja Elliotin lohduttamiseen. Kaiken tämän keskellä hän yrittää myös työntää taka-alalle ikävänsä ja huolensa, jota hän tuntee Noahin katoamisen vuoksi.

Suosittelen ehdottomasti lukemaan tämän kirjan!J Ensin kuitenkin kannattaa lukea myös sarjan kaksi muuta osaa Girl Onlinen ja Girl Online: Kiertueella. Tällöin tarinaan pääsee varmasti paremmin mukaan ja saa myös elää Pennyn kanssa koko hänen huikean matkansa alusta asti.

LauraKategoria: Arvostelut