Kesätoimittajaksi Verkkolehti Kanttiin?

kanttikesduuni.jpg

Nuorten verkkolehti Kantti etsii kesätoimittajaa!

Nuorten verkkolehti Kantti on Nuorten tieto- ja neuvontapalvelu JIBBOn luotsaama eteläpohjalaisten nuorten oma media. JIBBO ja Verkkolehti Kantti toimivat kolmen eri kunnan alueella: Seinäjoella, Lapualla ja Ilmajoella. Verkkolehti Kantti julkaisee nuorten ideoimia ja toteuttamia juttuja, artikkeleita, arvosteluja, haastatteluja, valokuvia ja muita mediasisältöjä.

Kesätoimittajana tehtävänäsi on ideoida ja tuottaa juttuja Verkkolehti Kanttiin, vastata Kantin sivuston päivittämisestä, tuottaa sisältöä sosiaalisen median kanaviin sekä huolehtia muista toimituksellisista tehtävistä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet täysi-ikäinen, alle 29-vuotias nuori ja asut JIBBO-kuntien alueella (Seinäjoki, Ilmajoki, Lapua). Sinulla on innostusta, ideointikykyä ja motivaatiota oppia lisää toimittajan työstä ja media-alasta. Olet jo ehkä saanut työkokemusta media-alalta tai voit harrastuneisuudellasi osoittaa kiinnostuksesi ja taitosi. Toivomme kesätoimittajalta rohkeutta tarttua haasteisiin ja uskallusta toteuttaa monipuolisia juttuja eri näkökulmista. Työskentelet kesätoimittajana tehden juttuja kaikissa JIBBO-kunnissa, mutta päätoimipisteesi sijaitsee Seinäjoella.

Kuntarekryyn pääset tästä.Kategoria: Uutiset