Kiertueella

Girl Online - Kiertueella

Kiertueella on blogaaja Zoellan toinen osa Pennystä kertovaan Girl Online sarjaan. Jos et siis ole lukenut vielä ensimmäistä osaa, se kannattaa tehdä NYT! Saat kirjoista vieläkin enemmän irti, jos luet ne molemmat, vaikka tämän osan voikin lukea ihan itsenäisenä teoksena.

Penny ei ole nähnyt Noahia moneen kuukauteen, mutta enää pitäisi selvitä viimeisistä tenteistä, minkä jälkeen voisi heittäytyä oman rokkaripoikaystävän syliin! Noah on lähdössä Euroopan kiertueelle, mihin Penny pääsisi mukaan. Maagisia mysteeripäiviä romanttisissa kaupungeissa, herkullista ruokaa, backstage passeja, pitkiä lentomatkoja poikaystävän turvallisessa kainalossa... Mutta vastaako todellisuus sittenkään kuvitelmia, ja pitävätkö rakkaat ihmiset antamansa lupaukset? Miten karvas pettymys voikaan olla, kun kaikki ei mene suunnitellusti ja matkaan tulee odottamattomia mutkia.

Kiertueella on aivan ihana ja samalla tavoin romantiikkaa tihkuva romaani, kuin edeltäjänsäkin. Vaikka elämä rokkijumalan tyttöystävänä vaikuttaa unelmalta, ei Penny aio tyytyä elämään poikaystävänsä varjossa. Siitä pitävät huolen yksissään huono onni ja onnettomat ajoitukset. Myös oma opiskeluvalinta alkaa olla ajankohtainen, eikä Penny vielä tiedä, mitä elämältään haluaa.

Nyt vain jäädään odottelemaan kolmatta osaa, joka onkin jo englanniksi ilmestynyt. Ja tietysti toivotaan, että myös elokuva jossain vaiheessa tulisi!

Laura Levä

 


Kategoria: Arkisto 2017_2