Verkkolehti Kantti

Kantti on verkkolehti, jota tekevät nuoret nuorille. Toiminta on osa nuorten tieto- ja neuvontapalvelu JIBBOn palveluja. Mukana on nuoria osaajia Ilmajoelta, Seinäjoelta ja Lapualta.

Toiminta Kantissa perustuu vapaaehtoisuuteen. Palkkioita ei makseta, mutta jutuntekijöillä on mahdollisuus päästä ilmaiseksi tapahtumiin, konsertteihin, elokuviin, teatteriin yms.

Toimitukseen ovat tervetulleita kaikki seudulla asuvat 13-29 -vuotiaat nuoret, joita kiinnostaa kirjoittaminen, valokuvaaminen, videonteko, piirtäminen, sometus tai joku muu, mitä Kantin sivuilla on mahdollista julkaista. Kantin pressipassilliseksi toimittajaksi pääsee, kun tekee vuodessa 5 juttua, mutta mukana on mahdollista olla myös tekemällä jutun silloin tällöin.

Kantti-toimittajat kokoontuvat säännöllisesti yhteen toimituspalavereihin ja osallistuvat vuosittain mm. valtakunnallisiin nuorten toimitusten tapaamisiin ja koulutuksiin.

Mikäli toimittajan työ seudun parhaassa nuorten verkkomediassa kiinnostaa, ota yhteyttä Kantin vastaavaan toimittajaan verkkolehtikantti(at)gmail.com tai oman kuntasi Kantti-ohjaajaan

Seuraa meitä myös näissä somekanavissa:

Instagram @verkkolehtikantti
Facebook VerkkolehtiKantti

kantti_logo_virallinen.png

jibbo_logo-2.png